Нашите продукти

Уважаеми клиенти, продължаваме да приемаме поръчки на e-mail office@polo1.bg или на тел. 032 950 195 / 0888 408 794

Добре дошли в Модена Тук през 1811 година фамилия Molinari отваря своя кафе бар в сърцето на града. Г-н Молинари разказва повече... ИНТЕРВЮ С Г-Н МОЛИНАРИ

Красотата на живота не е в лукса, а в малките неща, които ни даряват с радост.

Насладете се на глътка 5-звездно италианско кафе и усетете неповторимия вкус и прилива на аромати. Вдъхновението, романтиката, споделеното удоволствие – това са тайните съставки, вложени в нашето кафе. Това е рецептата за щастлив живот. Molinari е изкуство, страст и традиция.

Всичко започна от тук - Модена...

Споделяме с вас нашата история, традиции и италианско наследство

Снимка: Южната част на Модена от 1790г.

Giuseppe Molinari

1804

Създадена е търговската компания „Giuseppe Molinari“ с успешен бизнес в хранително-вкусовата индустрия,

Ditta Fratelli Molinari

1880

Компанията става доставчик на Savoia house под името ``Ditta Fratelli Molinari`` (the Molinari Brothers company). Също така произвеждания от Molinari оцет, спечелва редица престижни международни награди.

Bar Molinari

1911

По примера на водещи кафенета в други градовете (``Florian`` във Венеция и``Caffè Greco`` в Рим), фамилята отваря „Bar Molinari“, който се превръща в място за срещи на целия град, събирайки хора на изкуството и интелектуалци в сърцето на Модена.

Via Rismondo

1944

Основателят Джузепе и неговите синове Алберто и Емилио започват да пекат кафе на Виа Рисмондо в средата на историческия център. Алберто закупува нови машини и съоръжения.

Ticaf snc di Molinari

1955

След като потръгва бизнеса, производството е преместено във Виа Модонела, а накрая във Виа Фанти, където компанията се сдобива с достатъчно място, чрез което да отговори на нуждите на разрастващото се производство.

Caffè Molinari S.p.A.

1990

Осъществява се промяна в корпоративната структура, която превръща компанията в ``Caffè Molinari S.p.A.``. Днес бизнесът се управлява от сина на Алберто - Джузепе, който представлява петото поколение на фамилията.

Докоснете се до магията на Модена...

Molinari в наши дни

Заедно с въведените иновативни технологии за нови опаковки във Виа Фанти, кафето продъжава да бъде произвеждано с любов, страст и непрестанен стремеж към изключително качество.

Залагайки на комбинацията от високо качество и иновативни технологии за пакетиране, Caffè Molinari скоро се превръща във водеща компания в бизнеса с кафе, както на локалния, така и на международните пазари. Понастоящем Caffè Molinari изнася процеса на печене в новия завод във Виа Франциа 20.