Нашите продукти

Уважаеми клиенти, продължаваме да приемаме поръчки на e-mail office@polo1.bg или на тел. 032 950 195 / 0888 408 794

Поло 1 ЕООД

Поло 1 ЕООД е създадена през 1997 г. като от тогава се занимава изцяло с търговска дейност. От 2001 г. е вече официален представител и вносител на продуктите на италианската компания Molinari. Фирмата постепенно налага марката в България благодарение преди всичко на неповторимия вкус на кафето, но така също и на своите обучени търговски представители и умело изградената дистрибуторска мрежа.

Нашата мисия е предлагайки възможно най-добрите продукти, балансиращи между оптимална цена и превъзходно качество, да разширяваме пазарите си и да подсигурим необходимите технически консултации по приложението на предлаганите от нас продукти и техника.

Основните ни цели са предоставяне на качествени услуги и привличане на по-широк кръг от клиенти не само в ХоРеКа и Ритейл сектора. Настоящите ни и бъдещи клиенти са от първостепенна важност. За да са доволни те ние сме подготвени да им предоставим това, което очакват. За лоялност в отношенията „клиент-доставчик“ фирмата прилага т.нар. маркетинг на взаимоотношенията, т.е. непрекъснати лични контакти с всеки един клиент. Лоялността на нашите клиенти се гради върху тяхното удобство и удовлетворение.

За реализация на своите цели ние провеждаме политика насочена към:

Установяване на дългосрочни отношения със стабилни партньори
Контрол на качеството на предлаганите продукти
Осъществяване на гъвкава и ефективна ценова стратегия
Координиране действията на екипа

Стремим се да усъвършенстваме предлаганите услуги чрез:

Двустранна връзка с всички наши клиенти
По-бърза реакция, при наличие на корекции в заявките на клиентите
Поддръжка на собствен автопарк за бърза и безпроблемна доставка на продукти
Професионално израстване на служителите и квалификация на всички работещи във фирмата