Нашите продукти

Уважаеми клиенти, продължаваме да приемаме поръчки на e-mail office@polo1.bg или на тел. 032 950 195 / 0888 408 794

"ПОЛО 1" ЕООД Над 20 години споделяме страстта си към италианското кафе НАШАТА ИСТОРИЯ "ПОЛО 1" ЕООД Над 20 години споделяме страстта си към италианското кафе НАШАТА ИСТОРИЯ

Поло 1 ЕООД

Поло 1 ЕООД е създадена през 1997 г. като от тогава се занимава изцяло с търговска дейност. От 2001 г. е вече официален представител и вносител на продуктите на италианската компания Molinari. Фирмата постепенно налага марката в България благодарение преди всичко на неповторимия вкус на кафето, но така също и на своите обучени търговски представители и умело изградената дистрибуторска мрежа.

Нашата мисия е предлагайки възможно най-добрите продукти, балансиращи между оптимална цена и превъзходно качество, да разширяваме пазарите си и да подсигурим необходимите технически консултации по приложението на предлаганите от нас продукти и техника.

Основните ни цели са предоставяне на качествени услуги и привличане на по-широк кръг от клиенти не само в ХоРеКа и Ритейл сектора. Настоящите ни и бъдещи клиенти са от първостепенна важност. За да са доволни те ние сме подготвени да им предоставим това, което очакват. За лоялност в отношенията „клиент-доставчик“ фирмата прилага т.нар. маркетинг на взаимоотношенията, т.е. непрекъснати лични контакти с всеки един клиент. Лоялността на нашите клиенти се гради върху тяхното удобство и удовлетворение.

За реализация на своите цели ние провеждаме политика насочена към:

Установяване на дългосрочни отношения със стабилни партньори
Контрол на качеството на предлаганите продукти
Осъществяване на гъвкава и ефективна ценова стратегия
Координиране действията на екипа

Стремим се да усъвършенстваме предлаганите услуги чрез:

Двустранна връзка с всички наши клиенти
По-бърза реакция, при наличие на корекции в заявките на клиентите
Поддръжка на собствен автопарк за бърза и безпроблемна доставка на продукти
Професионално израстване на служителите и квалификация на всички работещи във фирмата