Нашите продукти

Уважаеми клиенти, продължаваме да приемаме поръчки на e-mail office@polo1.bg или на тел. 032 950 195

Контакти

ПОЛО 1 ЕООД
Адрес: гр. Пловдив
бул. Васил Априлов 186 –
изход София
Тел.: 032 / 95 01 95
Факс: 032 / 64 13 83
E-mail: office@polo1.bg
За партньори: www.polo1.bg

Пиши ни