Нашите продукти

Тиквени трюфели с кафе

Съставки (за 4 човека, подготовка 15-20 минути)

70 г тиква, сварена предварително
1 чаена лъжичка еспресо
2 супени лъжици мед
3 супени лъжици фъстъчено масло
супени лъжици кокосово брашно
50 г черен шоколад

ПОДГОТОВКА

1. В купа смесете мед, фъстъчено масло и предварително сварена тиква (70 грама) и разбъркайте.

2. Добавете кокосовото брашно и еспресото и продължете да бъркате.

3. Оформете малки топки от полученото тесто и ги поръсите с останалото кокосово брашно.

4. Разтопете тъмния шоколад (на водна баня) и окрасете отгоре трюфелите.

5. Сложете готовите трюфели в хладилника.

6. Извадете 10/15 минути преди сервиране.

 

Няма коментари

Добави коментар