Тиквени трюфели с кафе
Съставки (за 4 човека, подготовка 15-20 минути)
70 г тиква, сварена предварително
1 чаена лъжичка еспресо
2 супени лъжици мед
3 супени лъжици фъстъчено масло
супени лъжици кокосово брашно
50 г черен шоколад
ПОДГОТОВКА
1. В купа смесете мед, фъстъчено масло и предварително сварена тиква (70 грама) и разбъркайте.
2. Добавете кокосовото брашно и еспресото и продължете да бъркате.
3. Оформете малки топки от полученото тесто и ги поръсите с останалото кокосово брашно.
4. Разтопете тъмния шоколад (на водна баня) и окрасете отгоре трюфелите.
5. Сложете готовите трюфели в хладилника.
6. Извадете 10/15 минути преди сервиране.
Няма коментари