Нашите продукти

Уважаеми клиенти, продължаваме да приемаме поръчки на e-mail office@polo1.bg или на тел. 032 950 195 / 0888 408 794

Органично и етично

CAFFÈ MOLINARI използва 100% ОРГАНИЧНА АРАБИКА, сертифицирана от системата за справедлива търговия FAIR TRADE, като комбинира вкуса на превъзходно италианско кафе с грижата за интелигентната и етична консумация.

CAFFÈ MOLINARI BIO всъщност е едно от първите марки Еспресо в света, което е сертифицирано едновременно и от ORGANIC AGRICULTURE и от FAIR TRADE, и преобръща концепцията за предлагане на ниско качество в нишата на средно статистическия потребител, който ежедневно търси кафе-продукти с дъбър вкус.

CAFFÈ MOLINARI 100% ОРГАНИЧНА АРАБИКА, сертифицирана с марката FAIRTRADE, произхожда от органичното селско стопанство в Централна и Южна Америка, култивирано по „естествени” методи, които запазват неговия неподражаем аромат. Екологичното производство, професионализмът на квалифицираните вносители и селекцията на най-добрите кафета от страна на експертния екип на CAFFÈ MOLINARI – майстори в изкуството на изпичането на италианското Еспресо кафе – гарантират свежия и изключителен вкус на продукт с превъзходно качество.

CAFFÈ MOLINARI комбинира в един продукт биологичния произход със справедливата търговия. Изпиването на чаша качествено кафе се превърна в ежедневен акт на солидарност, част от глобалния проект за ЕТИЧНА КОНСУМАЦИЯ, в ясно изразена подкрепа на производителите на органично кафе и защита на природните богатства на нашата планета.

Изборът на опаковка от 250 гр. мляно кафе и 500 гр. кафе на зърна на CAFFÈ MOLINARI BIO е продиктуван от една страна от факта, че са най-предпочитани от клиентите, а от друга са резултат от специална система за опаковане, която гарантира запазването на естествените аромати. Това е една по-развита технология от традиционната, защото вкусните аромати не са елиминирани по време на освобождаването на газове и девентилацията (характерна за вакуумната опаковка). Подходящата клапа, която освобождава газовете в една посока, позволява на продукта да достигне по естествен път до своя максимален етеричен аромат.

Сега вече можем да предложим CAFFÈ MOLINARI 100% ОРГАНИЧНА АРАБИКА и на дози по 7 гр. в самостоятелна опаковка, който по нищо не отстъпват на опакования по традиционен начин продукт.

CAFFÈ MOLINARI BIO 100 % АРАБИКА е високо качествена смеска от органично култивирани кафета със сладък аромат за изтънчен и изискан вкус.

Няма коментари

Добави коментар